Bröllop, Musik, Top låtar

Topp 20 Bröllops kärlekslåtar genom tidterna

Att välja rätt låtar för ett bröllop kan vara avgörande för att skapa den rätta stämningen. Här har vi sammanställt en lista över de 20 bästa bröllops kärlekslåtarna genom tiderna, som passar alla smaker och stilar.

1. “Unchained Melody” – The Righteous Brothers: En tidlös klassiker från 1965, känd för sin djupa känsla och vackra melodi. Den är ett populärt val för bröllop på grund av dess romantiska text och emotionella kraft.

2. “Perfect” – Ed Sheeran: En modern hit som snabbt blivit en favorit vid bröllop. Sheerans text om perfekt kärlek och den lugna melodin gör den till ett utmärkt val för den första dansen.

3. “At Last” – Etta James: En av de mest ikoniska kärlekslåtarna, släppt 1960. Ettas kraftfulla röst och den känslosamma texten gör denna låt till ett självklart val för många bröllop.

4. “Thinking Out Loud” – Ed Sheeran: Ännu en vacker låt av Ed Sheeran som talar om evig kärlek. Den är perfekt för bröllop tack vare sin romantiska text och mjuka melodi.

5. “All of Me” – John Legend: En sång som hyllar helhet och acceptans i kärlek. Legends själsfulla röst och känslosamma pianospel gör denna låt till en bröllopsfavorit.

6. “Can’t Help Falling in Love” – Elvis Presley: En klassiker från 1961, som har förblivit populär för sin enkelhet och romantiska text. Den är ett populärt val för både ceremonier och första danser.

7. “A Thousand Years” – Christina Perri: Känd från filmen “Twilight”, denna låt handlar om evig kärlek och har blivit en populär bröllopslåt på grund av sin vackra melodi och rörande text.

8. “Your Song” – Elton John: En klassiker från 1970, som talar om äkta och enkel kärlek. Den är ett utmärkt val för bröllop på grund av sin varma och uppriktiga text.

9. “I Will Always Love You” – Whitney Houston: Ursprunligen av Dolly Parton men odödliggjord av Whitney Houston i filmen “The Bodyguard”. Denna låt är känd för sin kraft och passion, och är ett ikoniskt val för bröllop.

10. “Endless Love” – Diana Ross & Lionel Richie: En duett som har blivit en symbol för evig kärlek. Dess kraftfulla text och melodi gör den till en favorit vid bröllopsceremonier.

11. “Marry Me” – Train: En modern bröllopslåt som talar direkt till hjärtat. Dess enkelhet och uppriktiga text gör den till ett vackert val för bröllop.

12. “Just the Way You Are” – Bruno Mars: En sång som hyllar äkta kärlek och acceptans. Mars’ charmiga röst och den catchy melodin gör denna låt till ett bröllopsfavorit.

13. “The Way You Look Tonight” – Frank Sinatra: En tidlös klassiker som har blivit en symbol för romantik. Sinatras röst och den vackra texten gör denna låt perfekt för bröllop.

14. “From This Moment On” – Shania Twain: En sång som talar om att börja ett nytt liv tillsammans. Twains röst och den känslosamma texten gör denna låt till ett utmärkt val för bröllop.

15. “I Don’t Want to Miss a Thing” – Aerosmith: En kraftfull ballad som har blivit en bröllopsfavorit. Dess text om evig närhet och kärlek gör den till ett populärt val.

16. “Make You Feel My Love” – Adele: En vacker ballad som talar om villkorslös kärlek. Adeles kraftfulla röst och den känslosamma texten gör denna låt perfekt för bröllop.

17. “You Are the Best Thing” – Ray LaMontagne: En sång som hyllar den speciella personen i ens liv. LaMontagnes röst och den glada melodin gör denna låt till ett utmärkt val för bröllop.

18. “Something” – The Beatles: En av de mest romantiska låtarna från The Beatles. Dess vackra text och melodi gör den till en tidlös favorit vid bröllop.

19. “How Deep Is Your Love” – Bee Gees: En sång som hyllar djupet av kärlek. Bee Gees harmonier och den känslosamma texten gör denna låt till ett utmärkt val för bröllop.

20. “Kiss Me” – Sixpence None the Richer: En modern klassiker som talar om den magiska känslan av en första kyss. Dess glada melodi och romantiska text gör den till ett populärt val för bröllop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *