Integritetspolicy

Vi på eventdjs.se värnar om din integritet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Därför har vi upprättat denna integritetspolicy för att beskriva hur vi behandlar dina personuppgifter.

Din information kommer endast att behandlas av leverantörer anslutna till oss som kan ge dig ett bra erbjudande. Vi kommer aldrig att använda informationen till något annat.

Insamling och användning av dina uppgifter

Personuppgifterna vi efterfrågar är det absoluta minimum leverantörerna behöver för att kunna ge dig ett konkret erbjudande baserat på dina behov.

Informationen används inte till något annat än att ge dig ett begränsat antal erbjudanden inom en begränsad tidsperiod. Denna baseras på hur mycket tid det nödvändiga administrativa arbetet tar.

Personuppgifterna hanteras av det oss och relevanta leverantörer som passar dina behov.

  • Personuppgifter om dig raderas eller anonymiseras när det inte längre finns anledning att behålla dem.
  • Dina personuppgifter lagras på ett säkert sätt.
  • Alla personuppgifter sänds i krypterad form via en säker anslutning.

Dina rättigheter

  • Insyn. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi sparar och hanterar.
  • Korrigering. Du kan korrigera felaktiga personuppgifter om dig själv.
  • Radering. Du kan be om att dina personuppgifter raderas från våra register.
  • Begränsning. Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke till hantering av dina personuppgifter och begränsa hanteringen av dina personuppgifter.
  • Klagorätt. Du har rätt att klaga till relevant myndighet gällande vår behandling av personuppgifter (Datainspektionen).
  • Överföring. Du har rätt att bli tillsänd lagrade personuppgifter gällande dig.

Om du önskar utnyttja rättigheterna du har enligt dataskyddsförordningen, kan du kontakta oss på support@eventdjs.se

E-post

Vi är lika trötta på skräppost som alla andra. Därför skickar vi inte mejl till mer än vad det behövs. 

Om du har kommentarer om tjänsten tar vi mer än gärna emot dessa. Du kan till exempel svara på bekräftelsemailet från oss.

Användare av e-posttjänsterna Gmail och Outlook kan komma att få se annonser för vår tjänst. Detta är inte e-post som har skickats till dig, utan innehåll på annonsplatser som Google och Microsoft använder för att finansiera sin gratis e-posttjänst, på samma sätt som de har annonsfinansierat sökmotorerna Google och Bing.

Cookies

Denna webbplats använder Cookies. Dessa är centrala för att ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt.

Cookies kan också läsas av för att skapa en relevant anpassning för dig. Till exempel kan vi med hjälp av Cookies säkra att användare som redan har använt vår tjänst inte får upp annonser från oss.

Cookies är små textfiler som lagras lokalt i din webbläsare. Informationen som sparas är anonymiserad. Den inkluderar inte namn, adress, e-postadress, telefonnummer eller annan känslig information. Vill du radera eller hantera cookies kan du göra det i din webbläsare. I listan hittar du information om hur du gör i olika typer av webbläsare:

Var uppmärksam på att du genom att slå av Cookies riskerar att webbplatsen laddas långsammare och inte fungerar som den ska. Du gör det också svårare för oss att hitta och rätta fel för att ge dig och andra framtida användare en väl fungerande tjänst.

Annons- och analysverktyg

Följande tredjepartsverktyg använder informationskapslar i antingen analys- eller annonseringssyfte. Avregistrering från dessa verktyg kan enkelt göras hos verktygsleverantörerna. Klicka på länkarna i listan nedan för att ta dig vidare till respektive verktygsleverantör:

Kontakta oss

Om du har frågor, kommentarer eller önskar utnyttja rättigheterna du har i anslutning till dataskyddsreglerna, kan du kontakta oss på support@eventdjs.se

Varukorg

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.