Musik på EventDJs.se

Välkommen till vår musiksida! Här på EventDJs.se är vi passionerade över musik och vi vill hjälpa dig att hitta rätt musik och DJ för ditt evenemang. Oavsett om det är för bröllop, fest, studentfest eller en 30-års fest, har vi DJs som är experter inom olika genrer och vi erbjuder även musikutrustning för uthyrning.

EDM (Elektronisk Dans Musik)

Våra DJs är experter på EDM och har stor erfarenhet av att spela på allt från nattklubbar till bröllop. Vi ser till att ditt evenemang får den rätta stämningen med både klassiska och aktuella EDM-hits.

Latinmusik

Våra DJs är specialiserade på latinmusik och kan spela allt från salsa till reggaeton. Vi ser till att ditt evenemang får en autentisk och livlig stämning.

Afrobeats & Dancehall

Afrobeats och dancehall är genrer som är kända för sina rytmiska beats och energiska melodier. Perfekt för att få alla gäster på dansgolvet.

Svenska Klassiker & Schlager

Svenska klassiker och schlager är en del av Sveriges rika musikarv. Dessa genrer är perfekta för att skapa en nostalgisk och festlig atmosfär.

Hiphop & R&B

Våra DJs är kunniga inom hiphop och R&B och kan skapa en oförglömlig atmosfär oavsett tillfälle. Med ett brett utbud av låtar ser vi till att alla gäster får en fantastisk upplevelse.

Indie Musik

Våra DJs har djup kunskap om indiemusik och kan skapa en atmosfär som passar perfekt för alla typer av evenemang, från avslappnade till mer intensiva stunder.

Indie Musik

Våra DJs är väl förtrogna med orientalisk musik och kan skapa en autentisk stämning för ditt evenemang. Vi erbjuder en blandning av både traditionella och moderna låtar.

60-90-tal musik

Old School-musik från 60-90-talet är tidlös och uppskattad av många. Denna genre är perfekt för att skapa en nostalgisk atmosfär som får alla att minnas gamla goda tider.