Blogg

Hur väljer man rätt dj?

Eventdjs boka djs i sverige till event bröllop eventdjs.se festival

Idag kan alla med en bärbar dator och ett par hörlurar hävda att de är DJ, så hur vadar du genom amatörerna för att hitta den verkliga talangen som är rätt för dig?

Först och främst, bli inte frestad att boka en random DJ du hittade på Instagram eller en vän till en vän. Visst, du kanske sparar några slantar men du riskerar att din stora dag förstörs. Det finns ingen garanti  för att säkerställa att du får det som utlovas. Vi har hört för många historier om “djs” som inte dykt upp, dubbelbokat sig eller rent av inte vet vad den håller på med. 

Boka helst din DJ genom en agentur, vi skulle staaarkt rekommendera “Eventdjs.se” :). Via agenturer får du rutinerad & professionell dj, och om något skulle hända med den tilltänkta djn så löser det sig väldigt snabbt. Dessutom finns det oftast ett professionellt ljud & ljus anläggning tillgänglig som djn kan hantera. Tänk om allt slocknar mitt i natten under festens höjdpunkt och djn inte vet hur man kan felsöka andra utrustningar förutom sin egna, det kan verkligen döda stämningen om ni skulle behöva vänta kanske 40 minuter innan ljudteknikern anländer.

Genom en agentur kommer du att bli bra omhändertagen med snabb, professionell kommunikation fram till din stora dag. Du kommer på ett smidigt kunna framföra önskemål på låtar och musikstil ni vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *