Blogg

5 företagsfest-temaidéer

Att anordna företagsfest främjar en känsla av sammanhållning på din arbetsplats. Dessutom gör det det möjligt för personalen att skapa bättre kontakter och förbättra sina nätverksmöjligheter och är ett viktigt sätt att samarbeta med andra företag mot något stort.

Se dock alltid till att festen matchar era värderingar, miljön och företagskulturen. Ett sätt att göra det på är genom teman. Nedan ser ni förslag på teman.

Klassisk sommargrill
Att planera en utomhusgrill fungerar bäst om du vill skapa en avslappnad atmosfär för dina anställda. Detta gör det möjligt för personalen att prata mer med sina kollegor. Du kan planera att införliva några roliga spel som badminton, krocket eller majshål för att göra det roligare.

Spel dag
Ta ett tips från sportevenemang och planera ett för ditt kommande företagsevent. Skaffa alla deras favoritlags t-shirt och biljetter för att gå ut till ett lokalt sportevenemang. Men du kan också planera en av dina egna företagssportfestivaler och låta dina anställda stoltsera med sina atletiska färdigheter.

DIY taco fiesta
Det är svårt att tacka nej till denna läckra aptitretare som alla älskar! Dessutom, förutom att förbereda och njuta av tacos, får dina gäster också en chans att njuta av en hälsosam företagsmiljö och förbättra sina färdigheter i teambuilding. Du kan också låta dem prova på att knäcka en pinata eller visa upp sina matlagningsfärdigheter på en guacamole-matlagningstävling.

Minigolfturnering
Oavsett om det är regn eller sol, inomhus eller utomhus, kan du alltid planera en minigolf företagsevent. För att organisera detta evenemang kan du rådfråga din företagsevenemangsplanerare för att hyra ut en lokal minigolfplats eller skapa din egen DIY-golfplats för att vara värd för turneringen i hallarna på din arbetsplats! Dessutom kan du också kombinera det med ett sommargrilltema för att göra det ännu mer spännande och tillfredsställande.

Dansa genom decennierna
Om du planerar att arrangera en snygg och spännande företagsdansfest, men inte vill välja bara ett decennium, varför inte ha dem alla? Överväg att ta hjälp av en företagsevenemangsplanerare för att dekorera din valda lokal genom att lägga till element från 50-talet hela vägen till början av 2000-talet. Bli gärna galen med inredningen från alla decennier! Du kan också uppmuntra dina gäster att klä ut sig i temat för sin favoritera och ha en kostymtävling för att öka det roliga.