Blogg

3 stora fördelar med en hyr DJ

Eventdjs boka djs i sverige till event eventdjs.se djutrustning pioneer 2000 spelare

Ska du arrangera århundradets partykväll eller fixa en hejdundrande bröllopsfest som dina gäster sent ska glömma? Oavsett vilket event du ska ställa till med så behövs det schysst musik för att skapa bra stämning. Istället för att låta din morbror styra över Spotify-listan så är vårt tips att boka en riktigt bra hyr DJ. 

En DJ kan skapa den ultimata stämningen och spela exakt den musik du tycker om att dansa till. En entusiastisk DJ tar helt enkelt festen till nästa nivå och ser till att energin är på topp under hela kvällen. Låt oss kika på varför du inte får prioritera bort bra musik!

1. En professionell hyr DJ har koll på stämningen

Inget kan skapa så mycket oreda på en fest som en mobiltelefon kopplad till en högtalare där alla vill spela sin favoritlåt. Det är din fest, så se till att ta kontroll över musiken redan innan den drar igång.

En professionell hyr DJ kan spela soft musik under mingel och middag för att sedan få igång dansgolvet utan problem när mörkret lägger sig. En riktigt bra DJ har inte bara koll på olika musikstilar, utan kan även läsa av stämningen och vet exakt vilka låtar som ska spelas. Alla har olika åsikter om vad ”rätt musik” innebär, men en DJ med känsla och precision kan pricksäkert välja ut schysst musik. Givetvis har din DJ ett DJ-bås med all den utrustning som krävs för ett lyckat jobb.

2. Du slipper tänka på låtlistan

Att välja ut rätt låtar till din fest kan ta rejält med tid i anspråk. Att sätta ihop en låtlista på Spotify med flera timmars musik är svårt även för den musikintresserade. Dessutom är det viktigt att rätt musik spelas vid rätt tillfällen. 

Ingen vill att långsamma ballader börjar spelas när det är fart på dansgolvet. En engagerad hyr DJ ordnar inte bara med rätt låtar utan ser även till att spela dem vid rätt tillfällen. Dessutom kan en riktigt bra DJ plocka fram gamla goda pärlor som du själv glömt bort.

3. Få ljud och ljus av hög kvalitet

En liten Bluetoothhögtalare passar perfekt hemma i köket eller i trädgården. Men i en stor festlokal behövs det mer rejäl utrustning för att ljudet ska sprida sig. Dessutom är det mycket roligare med ett dansgolv som lyses upp av blinkande lampor.

Om du anlitar en hyr DJ så kan du välja att även boka till ljud och ljus av högsta kvalitet. På så sätt säkerställer du att musiken verkligen kommer till sin rätt och att basen får dansgolvet att gunga. En paketlösning i premiumklass innehåller allt du behöver för en lyckad fest.

En Dj med lång erfarenhet drivs ofta av passion och yrkesstolthet. Det är lätt att vara upptagen med festens alla detaljer och därför missa den viktigaste – en DJ som spelar bra musik. Ofta är den en DJ som är skillnaden mellan en lyckad fest och ett party som alla pratar om efter flera år. Se till att boka din Dj av oss redan idag!