Frågor och svar

Frågor och svar om DJ Bokning

Vi kan erbjuda en mängd olika DJ-genrer, inklusive dance, house, mix, hiphop, R&B, pop, afrobeats, latin, orientalisk och mycket mer.

Ja, vi kan tillhandahålla DJ-utrustning för dig att använda om du vill DJ:a själv.

Ja, vi kan hjälpa dig att välja en DJ baserat på dina önskemål och behov.

Ja, vi kan ge dig en offert baserat på dina behov och önskemål innan du bokar.

Vi rekommenderar att du bokar en DJ minst en månad i förväg för att säkerställa tillgänglighet.

Tillsammans har vi har erfarenhet av att hantera alla typer av evenemang, från bröllop och födelsedagsfester till företagsevenemang, festivaler och klubbar.

Du kan kontakta oss via vår hemsida eller via telefon eller e-post för att boka en DJ eller få mer information. Telefon 08 12 13 75 11, e-post: info@eventdjs.se

Teknik ljud, ljus & dj-utrustning frågor och svar

Svar: Vår hyrning av DJ-utrustning inkluderar DJ-bord, högtalare, mikrofoner och kablage. Vi erbjuder också extra tillbehör som hörlurar, mixer och förstärkare till ett extra pris.

Svar: Vi erbjuder högkvalitativa ljudanläggningar som passar för alla typer av evenemang. Vårt sortiment inkluderar högtalare, subwoofers, förstärkare och mikrofoner.

Svar: Ja, vi erbjuder också hyrning av ljusutrustning och effekter som passar för alla typer av evenemang. Vi har LED-lampor, spotlights, rökmaskiner och mycket mer.

Svar: Vi erbjuder hyrning av utrustning för alla typer av evenemang, inklusive bröllop, företagsevenemang, födelsedagsfester och klubbevenemang.

Svar: Vi rekommenderar att du bokar utrustning minst två veckor i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Men vi kan också ordna sista minuten-bokningar beroende på tillgänglighet.

Svar: Du kan hämta utrustningen själv om du vill, men vi rekommenderar att du bokar leverans för att säkerställa att utrustningen kommer fram till evenemanget i god tid.

Svar: Ja, vi erbjuder teknisk support under hela evenemanget. Om du behöver hjälp med att ställa in utrustningen eller lösa tekniska problem, är vårt team alltid tillgängligt.

Svar: Ja, du kan avboka din bokning, men vi tillämpar en avbokningsavgift beroende på hur långt i förväg du avbokar. Kontakta oss för mer information.

Svar: Om du skadar utrustningen under evenemanget är du ansvarig för att ersätta kostnaden för reparation eller ersättning av utrustningen. Vi rekommenderar att du överväger att köpa försäkring för att täcka eventuella skador eller förluster.

DJ-Kurs frågor och svar

Svar: Vanligtvis finns det inga specifika krav för att delta i en DJ-kurs. Det är dock viktigt att ha ett intresse för musik och att ha en grundläggande förståelse för musikens struktur.

Svar: Det varierar beroende på kursen och nivån. Vanligtvis varierar det mellan några dagar till flera veckor.

Svar: Nej, Vi  tillhandahåller all utrustning. Du behöver endast ta med dig egen USB sticka med egen musik om så önskas.

Svar: Det beror på din egen träning och engagemang. En DJ-kurs ger dig grundläggande kunskaper som krävs för att bli en DJ, men det är upp till dig att fortsätta träna och utveckla dina färdigheter. Vi går igenom allt som krävs för att bli en professionell DJ. 

Svar: Absolut! Många människor tar DJ-kurser som en hobby för att lära sig en ny färdighet och ha kul.

Svar: Ja, en DJ-kurs kan hjälpa dig att förbättra din förståelse för musikens struktur och hur man bygger ett musikaliskt set.