Spellista

Skicka din spellista inför eventet.

P.S.

När du hyr DJs genom EventDJs.se matchar vi din förfrågan med den DJ som är mest lämplig för ditt evenemang. Detta innebär att varje DJ har omfattande erfarenhet av att spela på liknande evenemang, och därför har god förståelse för vilken typ av musik som passar bäst för att skapa en optimal musikupplevelse. I det digitala landskap och den musikstreaming-era vi nu befinner oss i, är det dock omöjligt för en DJ att ha kännedom om alla låtar som just DU tycker om. Därför uppskattar vi om du kan sammanställa en spellista för att ge DJ:n en överblick över vilken musik du och dina gäster troligen skulle uppskatta mest.

Vänligen notera att spellistan ska ses som en grundläggande riktlinje. Vi kan inte garantera att varje låt på listan kommer att spelas. Vår DJ kommer att göra sitt yttersta för att spela musiken på listan, men huvudsyftet är alltid att skapa den bästa möjliga stämningen under evenemanget. Om du har specifika önskemål, till exempel för den första danslåten, eller en låt som är kopplad till en speciell händelse under kvällen, vänligen meddela oss detta i förväg via e-post eller telefon.

Spellistan som tillhandahålls ska ses som en grundläggande riktlinje. Vi kan inte garantera att varje låt på listan kommer att spelas. Vår DJ kommer att göra sitt yttersta för att spela musiken på listan, men huvudsyftet är alltid att skapa den bästa möjliga stämningen under evenemanget. Om du har specifika önskemål, till exempel för den första danslåten, eller en låt som är kopplad till en speciell händelse under kvällen, vänligen meddela oss detta i förväg via e-post eller telefon.