Vanligaste frågor och svar

Ja, de flesta DJ:ar är öppna för att ta emot önskemål och musiklistor från klienterna. Det kan hjälpa dig att skapa en personlig spellista och se till att dina favoritlåtar spelas under evenemanget.

Innan du bokar en DJ kan du diskutera din musiksmak och preferenser med dem. Du kan be om exempel på deras tidigare spelningar eller lyssna på deras musikmixar för att få en uppfattning om deras stil och förmåga att anpassa sig till olika musikstilar.

Kostnaden för att boka en DJ kan variera beroende på faktorer som evenemangets längd, plats och DJ:ens erfarenhet. Det är bäst att kontakta olika DJ:ar för att få en offert baserad på dina specifika behov.

De flesta DJs har sin egen DJ-utrustning, inklusive mixer, högtalare och mikrofoner. Innan du bokar bör du dubbelkolla med DJ:n om de tillhandahåller all nödvändig utrustning eller om du behöver hyra det separat.

Ja, om du önskar kan DJ:n agera som konferencier och göra tillkännagivanden eller guida gästerna genom olika delar av evenemanget. Det är något som bör diskuteras i förväg.

Avbokningsvillkoren för DJ:n kan variera. Vänligen läs våra avbokningsvillkoren.