Från nybörjare till proffs – vår kurs anpassas efter dina behov och erfarenhet. Oavsett om du vill göra det som hobby eller karriär – vår kurs är perfekt för dig!

Har du alltid drömt om att bli en DJ men inte vetat var du ska börja? Då är DJ Kurs rätt för dig. Våra erfarna instruktörer lär dig allt från teori till teknik och hjälper dig att bygga ditt varumärke som DJ. Oavsett om du vill satsa på en karriär som DJ eller bara ha kul som hobby, är DJ Kurs väl investerade pengar.


ANMÄL DIG

Utveckla ditt eget sound

På vår DJ-kurs lär du dig inte bara de grundläggande teknikerna för att mixa låtar, utan också hur du kan utveckla ditt eget sound och skapa en unik mixstil.

Mer hands-on lärandet

Vi tror på att den bästa inlärningen sker genom praktisk erfarenhet. Därför erbjuder vi en mer hands-on lärosätt för att du ska känna dig bekväm och självsäker när du ska spela på events och fester.

Anpassad för olika nivåer

Våra erfarna instruktörer delar med sig av sin branschkunskap och ger dig insikter i hur branschen fungerar och hur du kan ta din DJ karriär till nästa nivå.

ANMÄL DIG

Anmäl dig idag och ta det första steget mot att bli en professionell DJ!
Våra erfarna instruktörer tar dig igenom allt du behöver veta för att komma igång, inklusive musikteori, utrustning, mixteknik och hur man skapar en perfekt spellista.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar kursen?

Vår 12 timmars kurs som är fördelat i 2 dagar kostar 7990 kr. 

Kan man delbetala?

Ja, vid bokning erhåller du en boknings- och betalningslänk där du vid kassan erbjuds flera betalsätt, varav ett av dem är Klarna som erbjuder delbetalning.

Kan man börja spela på klubbar och events efter kursen?

Vår kurs är utformad på ett sätt som gör det möjligt för dig att få full förståelse om hur DJ-yrket fungerar både teoretiskt och praktiskt. En stor del av kursen är praktisk, där du får lära dig om utrustningarna och bli bekant med dem.

Kan vem som helst delta?

Ja, men vi försöker fördela grupperna på ett sätt som erbjuder mervärde för alla. 

Vilka är det som håller i kurserna?

Vi vill ge dig en varierad och bred utbildning, vilket är anledningen till att vi använder olika instruktörer med olika kunskapsnivåer. Men oavsett vem som är din instruktör kan du vara säker på att de är erfarna DJs med en bred kunskap om musik och yrekt.

eventdjs dj kurs dj skola i stockholm

Industry Partners

DJ-kurs 7990 kr inkl. moms 12 timmar

Här är några av de viktiga punkter vi går igenom:
  • DJ-utrustningarna och uppställning: Vi lär dig allt om de olika typerna av utrustningar som finns och hur man ställer upp dem för bästa resultat.
  • Mixning: Vi går igenom tekniken bakom mixning och lär dig hur man skapar smidiga övergångar mellan låtar.
  • Beat-Matching: Vi lär dig hur du matchar takten på två låtar för att skapa en sömlös övergång.
  • Hur du får DJ-spelningar: Vi ger dig tips och råd om hur du marknadsför dig själv och ditt varumärke för att få fler DJ-spelningar.
  • Rekordbox-mjukvara: Vi lär dig allt om Rekordbox, en av de mest använda mjukvarorna för DJ:ar.
  • Loops och Hot Cues: Vi lär dig hur du använder loops och hot cues för att skapa dynamiska mixar.
  • Effekter och samples: Vi går igenom hur du använder effekter och samples för att lägga till kreativitet i dina mixar.
  • Hur man spelar på klubbar: Vi ger dig tips och råd om hur du hanterar klubbspelningar och hur du kan anpassa dina mixar till olika publik.

Vår dj-kurs ger dig den fullständiga kunskapen och erfarenheten som krävs för att du ska bli en professionell DJ.

eventdjs

 

 / 

Logga in

Skicka meddelande

Mina sparade