Menu
Boka Professionella DJs

BOKA DJ

Skapa en oförglömlig & unik upplevelse för dina gäster med rätt musik och DJ. Våra djs har förmågan att känna in vibben i rummet och anpassa musiken efter agenda. Boka dj till kick-off, privatfest, event eller nattklubb.  

KONTAKT

SKICKA EN KOSTNADSFRI FÖRFRÅGAN

  1

  2

  Vid bugg eller annat, maila till info@eventdjs.se

  Om oss

  DJs för alla tillfällen...

  Vi har ett brett utbud av DJs när det gäller musikstil. Allt från party djs som spelar varierande musik till nischade djs som är grymma på specifika genrer t.ex Latin, House, R&B, 80-90 tal, Afrobeat, disco, funk osv. Våra dj’s passar perfekt för födelsedagsfester, bröllop, nattklubb, företagsfester, festival och många andra tillställningar.

  mixer, table, music-1284507.jpg
  Varför du ska boka djs genom oss

  VAD SOM UTMÄRKER VÅRA DJs

  Musikval

  Våra djs har flera års erfarenhet och därmed ett stort musikbank som passar alla. Från 60-90-talet, pop, latin, house, hiphop, r&b, afrobeat rock och allt däremellan.

  Läsa av publiken

  Det är mycket att tänka på när man står och spelar. Det är därför lätt hänt att DJn fokuserar enbart på sin utrustning. Men för att säkerställa att man gör ett bra jobb behöver man titta upp och se hur publiken har det.

  Övergångar och mixning

  Det räcker inte med att bara ha den perfekta spellistan. DJ:n behöver ha bra mix teknik, veta när man ska byta låt men framförallt ska låtval vara genomtänkt för att skapa dynamik i mixningen.

  1. Skicka förfrågan

  Första steget är att du skickar en ej bindande bokningsförfrågan med nödvändig information om ditt event.

  2. Avtal

  Efter överenskommelse om pris och andra detaljer ingår vi avtal och bokar dj:n med kostnadsfri avboknings möjlighet fram till 7 dagar före eventet

  3. Bokat och klart

  Utifrån ditt önskemål reserverar vi den mest passande dj för ditt event baserat på avstånd, genre och tillgänglighet

  PRISER

  Det finns ett ordspråk inom branschen som är väldigt sant ”En bra DJ är inte billig och en billig DJ är inte bra” vilket stämmer bra med mycket annat i livet också. 

  Pris på våra djs varierar och avgörs av bl.a typ av spelning, spelplats & speltid.