Samarbete

Samarbete

Effektivisera bokning av djs

Spara tid genom att låta oss hjälpa er med bokning av djs till era event och tillställningar. 

Bokningsprocessen består av flera faser, därför kan ett nära samarbete effektivisera processen utifrån att vi med tiden formar en bra struktur för hur man ska jobba tillsammans. Genom ett närmre samarbete med er organisationen skapar vi förutsättningar för bättre resultat, mindre friktion och starkare arbetsflöden. Dina kunder är minst viktig för dig som för oss. InstagramFacebookLinkedin
  FÖRDELAR MED SAMARBETE

  Många bokare & eventbyråer gör det framgångsrikt på egen hand där man har byggt upp ett nätverk på duktiga djs, medan andra väljer att samarbeta med en extern agentur. Hur ni väljer att jobba beror på flera saker, där en viktig faktor att ta in i beräkningen är vilka resurser ni besitter internt, kommer tiden och kunskapen att räcka till? Nedan är 3 fördelar att samarbeta med oss

  Kompetens

  Eventdjs är grundat av djs som har över 10års erfarenhet i branschen. Och med kompetens menar vi kunskap som ger våra er trygghet i att vi vet vad vi håller på med. Vi har branschinsikt och helhetssyn på underhållningsbranschen.

  Engagemang

  Engagemang är ett måste för en bra bokare. För oss innebär det integritet, hög professionalism samt till­gänglighet för kunden.

  Effektivitet

  Nära samarbete innebär också att du som kund kan släppa mycket av det som ligger utanför er kärnverksamhet och lägga fokus på det som är mest viktigt för er.

  Tegelbacken 4A

  111 52 Stockholm

  E-post

  info@eventdjs.se

  Ring oss

  08 12 13 75 11

   

   / 

  Logga in

  Skicka meddelande

  Mina sparade