Eventdjs – Startsida

  • Start
  • Eventdjs – Startsida

Boka professionella DJs i Stockholm

Event DJs är din bokningspartner för professionella DJs i Stockholm med ljud och ljus. Vi hjälper dig att skapa en minnesvärd upplevelse genom att erbjuda högkvalitativa DJs som passar alla typer av tillställningar.


BOKA

Ring: +46 8 12 13 75 11

DET HÄR ÄR VI

Professionella DJs

Våra DJs är professionella och har en gedigen erfarenhet inom branschen. De är experter på att skapa den perfekta stämningen för ditt event.

Snabb respons

Vi svarar alltid snabbt på dina förfrågningar och bokningar för att du ska känna dig trygg och säker. Du når oss även via telefon, chat eller sms.

Lyhörda DJs

Våra DJs är lyhörda och spelar enligt dina önskemål och musiksmak. Vi är experter på att läsa av publiken och anpassa sig efter den.

DJ FÖR DITT EVENT

Alla våra DJs är erfarna och skickliga, med en hög standard på musik och utförande. Våra DJs lyssnar på dina önskemål och spelar musik som passar ditt event.


BOKA DJ

DJs, Ljud och Ljus för ditt event i Stockholm

Event DJs passar perfekt för företag, organisationer och privatpersoner som vill ha en professionell och minnesvärd musikupplevelse för sitt evenemang. Vi kan hjälpa dig med allt från företagsevent, bröllop, fester och andra tillställningar.

Professionella DJs med många års erfarenhet

Fullständig lösning med DJs, ljud och ljus

Snabbt svar på din förfrågan

Flexibla lösningar för att möta dina behov


BOKA NU

boka dj stockholm eventdjs event dj brollop nattklubb privatfest stockholm sweden

TRE ENKLA STEG​

Skicka en förfrågan

Första steget är att skicka in bokningsförfrågan till oss via vår hemsida, telefon eller mail. Vi svarar så snart vi kan och ställer några enkla frågor om evenemanget, inklusive datum, tid, plats och musikpreferenser.

Bokning och planering

Efter att vi har fått all nödvändig information tittar vi efter ledig och passande DJ enligt preferenser. När en DJ har valts bokar vi in den och skickar ett skriftligt avtal som beskriver villkoren för bokningen.

Uppföljning

Efter evenemanget följer vi upp med kunden för att se till att allt gick bra och att de var nöjda med DJ-uppträdandet. Vi är alltid tillgängliga för frågor eller feedback och är alltid glada att hjälpa till med framtida bokningar.

Stockholm the capital of Scandinavia
bergs soc school of communications
Hugo boss event djs boka dj logo e1679607697321
Ericsson Logo eventdjs
Scandic hotels
Stockholm meeting selection eventdjs boka dj
Sanoma utbildning logo eventdjs.se boka dj
omaka logo boka dj event

Varför vänta? Boka en DJ idag och få igång festen!


BOKA

 

 / 

Logga in

Skicka meddelande

Mina sparade